dimecres, 23 de desembre del 2009

"Pero mira como beben los peces en el río..." I uns collons!


He de reconèixer que no sóc precisament Félix Rodríguez de la Fuente. Quan era un xiquet a casa vam comprar un gos que ens va durar una setmana. Tranquils, no va morir, però la meva mare cada vegada que bullia arròs per ell, sentia un fàstic que ens va obligar a regalar-lo a uns veïns. Ningú ho va sentir massa. El que vull dir es que d’animals en sé poc, ben poc.


Això sí, no crec que s’ haja de ser un expert en la matèria per descobrir que ens han estat enganyat durant segles amb aquesta nadala. “Pero mira como beben los peces en el río...” I una merda...Al riu a beure van les vaques, els cavalls, les caderneres, fins i tot les girafes...però els peixos...? No, els peixos no. Ells viuen al riu, es casa seva, no s’acosten a fer un glopet per calmar la set. Algú de vosaltres ha vist un peix veure? Supose que si vius tot el dia dins l’aigua acabes fins als collons i ganes de beure no en tens. Ja els haurà dotat la natura de alguna mena de mecanisme biològic que els evite passar “ el mal trago”.


Ara bé, admetent que els peixos tinguen la necessitat de beure, la nadala segueix causant-me estupor. Si realment els peixos beuen en el riu perquè estan contents “por ver a Dios nacido...” , per què beuen aigua contaminada del puto riu i no es fan una copeta de cava? Han de conduir després? No poden designar un conductor per eixa nit i agafar-se la resta un pet? Supose que a “ Dios nacido “ no el deuen veure cada dia...


Ja vos ho dic, ens estan enganyant...






P.D. No m'ha tocat un duro en la loteria. Dec dos dècims. No vaig a pagar-los, han eixit "fallutos"...

2 comentaris: