divendres, 26 de març de 2010

Breu sobre lleis, espies i putes cabres

Napoleó, quin cabróUna ràpida, que és divendres.Comencem amb la Constitució. No s'espantin, és un article només.

Article 14

Els espanyols són iguals davant la llei, sense que pugui prevaler cap discriminació per raó de naixença, raça, sexe, religió, opinió o qualsevol altra condició o circumstància personal o social.


I uuuuna meeeeeeeeeeerda!Potser, com deia el porc Napoleó, tots els animals són iguals, però alguns animals són més iguals que d'altres.

Ahir va declarar als Jutjats a la Ciutat de la Justícia de Mallorca l'ex-president balear i ex-ministre, Jaume Matas, per un problemeta que, sembla, va tenir amb uns milionets d'euros fa un temps.

El seu advocat va demanar que els canviaren de sala, davant la sospita de micròfons ocults. El jutge els va fer cas i jutges, fiscal, advocats, funcionaris i imputats, van haver de muntar la paradeta a un altra sala de vistes.


Si algun dia es veuen vostès davant un jutge, proven de demanar el mateix.


Ja els avanço jo quina serà la conseqüència de la seva petició.L'acusat està com una puta cabra!


4 comentaris:

 1. Veig que té una venada judicial, Sr. Remitjó.

  A mi el que em fa por és que els que van entrant a la Ciutat de la que parlava a l'anterior post, tots aquests si es tornèssin a presentar a les eleccions, el personal els votaria.

  Ai Remitjonet (disculpi, avui estic especialment tendre), que xungu que ho tenim...

  ResponElimina
 2. Sr. Remitjó, vigili amb les ratetes tendres!.

  Em sembla que algú hauria d'inventar una bomba atòmica selectiva que acabés amb els polítics de tots els colors i d'una puta vegada!.

  Rock the Casbah!

  ResponElimina
 3. Jo crec que algú es va cascar un pet (dels anomenats silent killers) i van fotre l'excusa dels micros per fotre el camp de la sala pestilent...

  ResponElimina
 4. I si hagués demanat fer un tallat i tornar al cap d'una hora tb li haguessin concedit. Quina pena de sistema judicial!

  ResponElimina