dimarts, 1 de juny del 2010

Breu per alliberar tensions

.






Potser en un moment com l'actual en què l'atur està fent trontollar les economies de moltes llars, no siga massa elegant fer aquesta queixa, però crec que ja he dit alguna vegada que l'elegància no és una de les meves virtuts.


Ahir vam fer a la feina la distribució de les vacances i he estat agraciat amb el pitjor dels lots.



Són unes vacacions de merda que no em permetran fer cap viatge (escapada li diuen ara) ni coincidir amb la gent amb qui normalment em relacione cada any quan arriba la puta calor.



No puc sinó tancar aquest apunt amb una declaració de principis:


Me cague en la puta!



.

19 comentaris:

  1. Permeteu-me que us faci pujar la tensió amb una frase sempre adequada per ocasions com aquesta:

    "Quina sort que tens de fer vacances quan els altres treballem!"

    ResponElimina
  2. sr. Remitjó, em té molt intrigada la seva feina: estudiar constatment, fer vacances a deshora... almenys li agrada el que fa?

    ResponElimina
  3. Tinc les vacances tallades en tres catxos i la parenta d'examens... em sembla que jo hauré d'esperar a setembre per marxar a fer un vol!

    ResponElimina
  4. - Senyor Llufa, sempre hi ha qui ho diu això, però les vacances ens les guanyem, no? Tot i que l'any passat les mereixia i no en vaig tenir... Sort que encara no tenia el bloc o el "me cague en la puta" s'hagués quedat curt...

    - Noa, segur que queda un poc capullo, però el treball que faig m'agrada (no sempre, però sí la majoria del temps)

    - Txisky, sense parenta d'exàmens el meu cas és semblant al seu, vacances retallades que fan l'efecte de no ser sinó un pont

    ResponElimina
  5. A mi sempre em toquen els mateixos dies... i em surten cars. Tots ens queixem..

    ResponElimina
  6. Què li podem dir, a banda de que gaudeixi les vacances malfotudes que li han donat i que es cagui en la puta tant com vulgui. És l'únic que podem fer els curreles, fotre'ns i cagar-nos en la puta.
    Passi-s'ho bé, boicotegi tot el que pugui boicotejar i begui Moritz o Rosita (és més cara, però molt bona). Per molt merdoses que pintin les vacances sempre es poden salvar.

    ResponElimina
  7. Srta: A vostè ja veig que li toca agost. Es nota que és vostè jefa!


    Llesca, aquí de Moritz i Rosita no en tenim, però quan comence les vacances pense afartar-me a cervesa (mentre no siga Coronita)

    ResponElimina
  8. Estic de vacances. Si a la meva feina fossin tan organitzats com a la seva, per juliol podria fer jornada completa. Per contra a l'agost hauran de contractar gent.

    ResponElimina
  9. Duu poc temps, llavors, a aquesat feina? Á molts llocs les vacances es decideixen segons l'antiguitat. Jo sóc el més nou. Però ja em va bé que em facin treballar l'agost i força setmanes del juliol: és quan més tranquil s'hi està a Barcelona!

    ResponElimina
  10. O no fa gaire que estas a l'empresa o no has superat els objectius o no li caus bé al cap.
    Pensa que fer les vacances al juny o al setembre és estalviar-te cues, temps i en alguns casos diners.

    ResponElimina
  11. si puja fora de temporada la Srta i jo segur que li podem fer un raconet a les nostres agendes...i podem explicar-nos cosetes... i riure... i jugar a tocar i a parar... i mirar la Hanna Montana, ara que s'ha fet gran... què, ve?

    ResponElimina
  12. De fet sóc el que més temps està a l'empresa de tots els companys, però sóc nou a aquest destí i quan vaig arribar ja havien fet tripijoc entre ells i a mi m'ha tocat menjar-me el marró.


    No tinc res en contra de les vacances a juny i setembre, però gaudir de dies solts, 5 aquí 6 allà, no és una meravella.

    Benvingut Gaia, està vostè a sa casa.



    RaTeta, que una dona em convide a quedar per mirar la Hanna Montana no sé si em fa trempar o por... En qualsevol cas és molt estrany, no? Temptador, però estrany!

    ResponElimina
  13. ... pugi, pugi que li explicarem...

    ResponElimina
  14. Sr. Remitjó, pugeu collons, pugeu!

    Necessiteu més senyals?

    Cal que contractin un avió que sobrevoli casa vostra amb una pancarta que digui: "Vine que et matarem a polvos"?

    ResponElimina
  15. Aquestes dues són molt dolentes amb mi, però un dia hauran de donar moltes explicacions si, " a lo Paco Martínes Soria" em presente a Barcelona amb una capsa de cartró (plena de condons) lligada amb un cordill i un ou per fora (jo, no la capsa)...

    ResponElimina
  16. Bé, com a mínim tindrem un blog de servei...

    (Sí, ja em pot engegar a la merda, és com quan curres a un bar i un festiu te vénen els habituals de sempre a dir-te "oi, com és que treballes, avui que és festa? Hauries de dir-li al jefe que et doni festa!" (quan justament el jefe et fa currar perquè aquests quatre fillsdeputa puguin escaquejar-se de la lloca una estona tot fent gasto al bar).

    ResponElimina
  17. Aquí estaré Iaia, perquè és clar que a la feina el bloc té més moviment que a casa... on sempre hi ha coses importants a fer...

    ResponElimina
  18. Miri em toca l'agost perque l'empresa tanca.

    ResponElimina
  19. Ja, Srta, la seua escola d'alumnes iaios megarepetidors...

    ResponElimina