dijous, 4 de novembre de 2010

Increïble, però cert

.

Os presento a mis tetas. Son Almohadilla y Asterisco

A la feina, aquest matí. Em sona el telèfon mòbil.

És el 1004 de Telefónica. Jo sóc de Vodafone, així que alguna cosa em volen vendre.


En una arrencada de bondat, decidisc contestar.


Una gravació amb veu neutra em comunica el següent missatge:- Esta es una llamada de Movistar móviles, en estos momentos todos nuestros operadores están ocupados. En breves instantes le atenderemos.I m'han amollat una musiqueta...
Fills de putes.
.

8 comentaris:

 1. Jo avui he trucat al TRESC per a obtenir el regal club... i m'han tingut 5 minuts al telèfon, amb musiqueta òbviament, i no m'ha respost ningú. Total que el regal, ja no és tan "regal" no?. De fet, és que no tinc el regal i, en canvi, tinc unes despeses de trucar a un 902 per a pagar.

  Qui havia dit que la cultura era gratuïta?

  ResponElimina
 2. Jo també estic en Vodafone i fa temps que vull anar-me'n, però no sé on, perquè ja he estat en totes les companyies i de totes n'he eixit emprenyat.

  ResponElimina
 3. Remitjó,
  deuen estar en campanya perquè ahir van trucar-me tres cops al meu aparato... i com que a la tercera va la vençuda vaig contestar i em va sortir el mateix contestador... ja no el vaig deixar ni acabar.

  Mamoms.

  ResponElimina
 4. És un nou sistema de spam telefònic: et fan creure que els has trucat tu perquè no pengis. Se les inventen totes...

  ResponElimina
 5. Ui, a mi porten dies trucant-me. En comptes de posar-me de males per contestar i discutir-me amb la Jenny de torn, despenjo i deixo el mòbil sobre la taula fins que se'n cansen i pengen.

  ResponElimina
 6. Quins grans "comercials" que et fan esperar per a explicar-te una oferta. Només per ser tan rucs ja valia la pena penjar.

  ResponElimina
 7. perfecte, em confirma que he fet be en no contestar... que útil és llegir.

  ResponElimina
 8. Es mereixen que la gent despengi totes i cadascuna de les cabines telefòniques per tal de saturar, ni que sigui momentàniament, la seva xarxa de merda.

  ResponElimina