diumenge, 2 de gener del 2011

Prova no superada...


Finalment no ha pogut ser.


Ja fa dies que venia escoltant als telenotícies que enguany la moda d'enviar sms amb felicitacions nadalenques cauria en picat, desplaçada per l'auge de les anomenades xarxes socials.


Vaig rebre aquesta bona nova amb esperança, fart com estic de rebre cada any 15 o 20 missatges farcits de falsa originalitat i amb un potencial vomitiu totalment genuí.



Va arribar la Nit de Nadal i el telèfon no sonava; va passar el nadal i la meva safata d'entrada seguia verge, sense cap màcula en forma de missatge ofensiu per a l'intel·lecte. Amb la mateixa tranquil·litat vaig celebrar la nit de cap d'any entre ampolles de bon vi i potes de cabrit amb queraïlles al forn...



Ahir, però, aquesta aparent tranquil·litat se'n va anar en orris cap a les set de la tarda...

Anem a pams.



Pipiipiipiipiiipiipiiipiiii...


Un missatge ha arribat al mòbil...



Potser és un amic que vol que el convide a sopar a casa, potser és publicitat de La Caixa, fins i tot una de les interessants promocions del meu estimat operador de telefonia o Hisenda que em reclama 3.000 euros d'impostos...


Tant de bo.



Trec el mòbil de la butxaca, vaig fins la carpeta dels missatges i allí el trobe, disposat a arruïnar unes festes que fins ara no havien marxat malament.


I ho va aconseguir, ja ho crec.



Aquí deixe una transcripció literal de l'obra que ha fet de mi un home més trist, més descregut, més buit d'esperança en el futur de la humanitat.



"Que la lluvia de la felicidad te pille con el paraguas roto, te empape y salpique a todos los que stán a tu alrededor. ¡Feliz 2011!"



Encara em fa falta més temps per elaborar una reflexió més treballada. Pel moment, el terme més adient per demostrar el meu estat d'ànim des que vaig llegir això és "merda".



Bon dia.





.

13 comentaris:

  1. Una autèntica porqueria. Per sort meva, només en vaig rebre un i no intentava ser "místic" com aquest. Amb un "Bon Any Nou!" n'hi ha prou!

    ResponElimina
  2. Remitjó, no m'espanti. Que jo tampoc en vaig rebre cap i em pensava que ja me n'havia salvat. Ara viuré aquests primers dies de l'any amb por a rebre una cagarada d'aquestes.

    ResponElimina
  3. Em comenten que l'autor del citat missatge ja ha estat detingut i empresonat a Guantànamo.... no es mereix menys.

    ResponElimina
  4. Umm tota una golden shower vaja... vigili, vigili, que igual bé del blog de...

    ResponElimina
  5. Gràcies a Déu, senyor Remitjó. El psicòleg m'ha dit que m'anirà molt bé compartir l'assetjament amb altres pacients:

    "Supongo que con lo bien que te has portado este año... el gordito de rojo te habra dejado mil regalitos! (y sino es que se atascaron x la chimenea!) FELIS NAVIDAD"

    Però el meu malson encara no havia acabat:

    "Esta noche te ingreso 365 dias de buena suerte, alegria y felicidad en tu numero de cuenta. administrate. Feliz año nuevo!"

    Només destacar que tots aquests missatges són en espanyol. Que cadascú tregui les seves pròpies conclusions.

    ResponElimina
  6. Jo vaig rèbre:

    "Los Reyes Magos tenian frio y les di abrigo, tenian sed y les di agua, tenian hambre y les di comida, querian sexo y les di tu número de mobil... Ponte las pilas porque son tres y uno es NEGRO! =)) FELIZ 2011"


    i el pitjor, em fa fer gràcia (el que no sé és el que ve a dir l'smiley.. però suposo que no haig de patir per rés)

    Bon any, Remitjonet del cor

    ResponElimina
  7. I per cert, aquest any no (h)em van agafar en boles: vaig comprar un bonus de 1000 missatges i vaig enviar, abans que ningú, el missatge d'eterna felicitat pel 2011 a gairebé tota l'agenda... cada any em gastava una porrada de dinerets amb la merda dels sms... aquest any no. I a més he quedat com una raTeta detallista... enga ya, hombre!!

    ResponElimina
  8. Doncs a mí sí se'm va complir. No el vaig enviar i, evidentment, no em van contestar. Menys gasto!.

    ResponElimina
  9. El meu "bon any" es va quedar aturat a la safata de sortida fins les 3, hora en que el vaig cancelar. A algú li va arribar perque aquest matí en arribar a la feina m'han dit "collons que sosa amb lo bonic que t'ho vaig fer jo" i la mala puta m'havia desitjat que em quedés prenyada la nit d'any nou alegant que hi ha la "pindola del dia després", quina gràciaaa ....

    ResponElimina
  10. Per sort aquest any no he rebut cap d'aquests missatges. Si arribo a rebre un sms d'aquestos en plena eufòria de nit de cap d'any el meu mòbil i alguna que altra paret haguessin corregut perill de debò.

    El fotut del tema és que encara que a molts ens semblin missatges criminals, a molta gent realment els deu agradar i deuen pensar "aiii que bonic això que m'envien, dec ser especial perquè em diguin això". Algunes existències humanes resulten, i sempre ens resultaran, incomprensibles.

    Salut!

    P.D.: L'illa is back!

    ResponElimina
  11. SMS? xarxes socials? borregos és el que són!

    ResponElimina
  12. A mi em van enviar: "Para el 2011 te deseo la vida de un cepillo de dientes, que tengas mucha pasta, un buen mango y que te cepillen tres veces al dia. Feliz año nuevo!!"


    ja...ja...ja.

    ResponElimina
  13. Ja voldria jo no haver rebut ni un puto de felicitacions ni anys nous en tots aquests dies. L'envejo, mossènyer, l'envejo.

    PD: Noa, aquest està més suat que suat. Literal(ment).

    ResponElimina