dimecres, 28 d’abril del 2010

Això no és pas futbol


El que ha fet hui l'equip italià, tampoc...

9 comentaris:

  1. Sento ràbia, odi i tota una colla de sentiments destructius cap a l'Inter i el merda àrbitre portugués de l'anada. Cagum tot, quina merda! Ens mereixíem passat!

    ResponElimina
  2. No són els únics. I sense posar en dubte l'esforç del Barça (excepte el d'algun jugador), val a dir que jugant com s'ha jugat, sense verticalitat, passar és impossible. L'Ínter ha fet un futbol fastigós i menyspreable, sí. Però el resultat és el que val, i si onze amb qualitat no poden contra deu sense qualitat, no es mereixen el passe.
    Que consti que hi he cregut. Ara m'estic fotent una mariconada (una infusió) perquè tinc la gola al roig viu de tant animar. Per una vegada ha el públic ha estat exemplar. L'equip, però, sembla que se l'ha menjat la pressió.

    ResponElimina
  3. Discrepo amb tu, Senyor Merdevalista. Si bé el públic no ha estat tan lamentable com en qualsevol altre dia, sobretot a partir del gol (només faltaria), encara hi havia molta, massa, passivitat. Tinc uns quants "seguidors" localitzats que algun dia es trobaran una bomba lapa sota el seient.

    ResponElimina
  4. Sergi, només discrepes en el tema del públic? Perquè avui he vist un ambient que no havia viscut encara mai, amb molts "tribuneros" del meu sector animant com si fossin culers de veritat. Tot i això, estic d'acord amb tu que hi ha un nucli dur que es resisteix a fer el que ha de fer una afició i que és un puto càncer per al Barça. Són dels que fins i tot amb un 6-0 (!!!!) s'estan queixant. I d'aquests, t'ho ben asseguro, n'estic fins als collons. Si ho fas, avisa, que ens coordinem.

    ResponElimina
  5. El futbol és atacar i defensar, no només atacar. Ja ho deia el meu avi: "merengues y culés, la misma mierda es!". La mateixa prepotència i el xorreo!.

    ResponElimina
  6. Massa ben acostumats que esteu...les flors i violes a la muntanya!!!!

    ResponElimina
  7. Poc que guanyaran la final, com juguin com ahir, 9 nenes tancadetes darrera d'aquella manera.

    ResponElimina