dissabte, 3 d’abril del 2010

Àlbum de viatge

I tant...



Estic passant la Setmana Santa lluny de casa.



Anglaterra és sempre una bona opció per un amant de la cervesa. He decidit fer un parell d'apunts amb unes instantànies de llocs interessants que he visitat. Es tracta, principalment, de pubs. Els anglesos no són molt fotogènics, així que he decidit deixar unes fotos del lloc que has de visitar cada 5 minuts quan beus una pinta de Guiness rere altra.


















5 comentaris:

  1. Una cosa molt curiosa és que tot sembla estar net. Lògicament et trobes molt lluny d'aquí. Sens dubte.

    ResponElimina
  2. Això anava a dir jo...o bé està allà just quan obren les portes (que també podria ser) o bé són molt més nets que per aquí.

    ResponElimina
  3. Bé, this is England la terra dels gentelmen i les ladies... Una altra cose és quan surten fora d'aquí i van, per posar un exemple de moda, a Salou... Aleshores es converteixen en uns putos hooligans...

    Ara vinc d'un pub de veure el partit Manchester- Chelsea i ha estat una de les experiències més curioses que he viscut als últims temps. Molta cervesa, testosterona i futbol... Una veritable bomba.

    ResponElimina
  4. Viatjant pel món te n'adones que el millor país per a viure, menjar i cagar és el nostre.

    Fins i tot les nostres tasses de vàter i els nostres urinaris foten més patxoca!

    ResponElimina
  5. Quan vénen aquí es desmadren tant perquè ens deuen veure com a una mena d'éssers inferiors a qui es pot molestar i embrutar. Bé, en el fons, amb coses com el Saloufest, és la imatge que transmetem. Si féssim el mateix allà, veient com de nets tenen els urinaris, potser ens fotrien fora a mastegots.

    ResponElimina