dimarts, 20 d’abril del 2010

Dades imprescindibles

Sevilla, terra de treballadors i bons acudits...




Després de notícies tan importants com el número de pizzes que es venen i el preu per segon a què arriben els anuncis la nit de la Superbowl, hui ens ha arribat una de les dades més importants de l'any.




Ja sabem quantes bombetes s'han encès a la Feria de Sevilla: 370.000.



Com sé que sense conèixer aquestes coses ni vostès ni jo podem viure, m'he vist amb obligació de fer aquest apunt.


Ja poden respirar tranquils.




Quant de fill de puta gandul menjador...




.

12 comentaris:

  1. És una d'aquestes dades de merda que ens dónen cada any. A més, s'ha documentat vostè cercant a El País edició Andalucia. No li ha sortit un eccema?

    ResponElimina
  2. El millor de tot és que un dia d'aquests les apagaran durant cinc minuts «como muestra de apoyo a la lucha contra el cambio climático» o «por el ahorro energético» o qualsevol altra mariconada d'aquestes.

    ResponElimina
  3. Remitjó,
    caldrà sumar-li a les putes bombetes andaluses, també les putes bombetes xarnegues, quan s'obri la puta fira d'abril aquí al corner de la península.

    Per cert, pel Pais Chè no es munten tinglados de la feria d'abril? No ho subvenciona el PP això?

    ResponElimina
  4. "La Feria de Sevilla nació con un decreto de la Reina Isabel II del 5 de marzo de 1847 y comenzó como una feria de ganado de tres días creada por dos concejales: el catalán Narciso Bonaplata y el vasco José María Ybarra" Aquesta si que és una dada, Catalans i bascos colonitzant la peninsula.

    ResponElimina
  5. Ep, mossènyer, això d'andalusos i ganduls està molt vist. Encara podran pressumir de viure la vida millor que nosaltres, sempre fotent-nos pedres al fetge.
    Això sí, amb la Feria de Sevilla i el folklorisme dels collons no puc ni en pintura, però això ja és una altra història.

    ResponElimina
  6. Com saps, no puc viure sense notícies tan importants com els pets dels finlandesos al novembre i coses d'eixes. I aquestes que cites també m'han arribat al cor. No ho puc evitar, de veres t'ho dic.

    ResponElimina
  7. Com que sóc noa literal i el present dels tòpics: andalusos ganduls i vividors. I aprofitats. Viuen del "cuento". Em cauen gordos.

    ResponElimina
  8. Si han encès més llumetes que l'any passat, és que estem eixint de la crisi.

    ResponElimina
  9. No esperi que ningú es quexi d'aquesta despesa lumínica. Els que sí estaran contents seran les elèctriques. Quin negoci!

    ResponElimina
  10. Caram, Noa, que aquí mossènyer Remitjó li ha deixat el terreny ben adobat, jajajjaja! ;)

    ResponElimina
  11. Expliquen lo de les bombetes cada any perquè no hi ha res més d'interessant per explicar sobre la Feria de Abril. I mentre tothom ha de ser sostenible, a ells se'ls deixa ser orgullosos del seu malgast d'energia. Si com a mínim fessin servir LEDs, però dubto que arribin a tant.

    ResponElimina
  12. Òstia! m'arriba tard la notícia, però coses com aquestes més val saber-les tard que mai ;-)

    ResponElimina