dijous, 1 de juliol del 2010

El dia de la teta (de por casi)

.








Des que el Senyor Gerent va proposar que hui celebrarem un dia dedicat a les mamelles i, sobretot, des que el Senyor Llufa va proposar-li el disseny d'un cartell que ell va tenir llest en un parell de dies, vaig tenir clar que aquest apunt havia de ser especial.





Doncs, senyors, senyores, blocaires tots... no ho he aconseguit.


He estat gairebé dues setmanes darrere d'una amiga molt amiga (vull dir... que follàvem) provant d'aconseguir que em deixara fer-li una foto a les mamelles per poder mostrar-les aquí però, com diria un castizo... que si quieres arroz Catalina. (i supose que la frase segueix: come arroz porque mis tetas en tu puto bloc no vas a tenerlas nunca...)



Amb milers i milers de blocs farcits de mamelles de llauna (àlies, Google Imatges), un parell de peretes del terreny em semblava una iniciativa lloable. Potser hagués pogut penjar una foto qualsevol i provar de que vostès s'ho engoliren, però sóc persona d'honor i paraula.



Jo volia les seues mamelles.



S'ho he demanat mil cops, de totes les maneres possibles, fins i tot vaig arribar a... oferir-li diners. No va ser la millor idea del món. De fet, si tornen a llegir el verb que hi ha més amunt entre parèntsi i que comença amb una f, està escrit en passat)





Tot i això, aprofitaré l'avinentesa per retre-li un sentit homenatge a ella i a les seues mamelles (sí, vull tornar a cardar algun dia) amb música.







Vostès, per ara, es queden sense tocar-les... vull dir, sense veure-les*.





També en català es pot cantar a unes bones mamelles, clar.





Un altre clàssic.





*Segurament si ella veu que la cançó es diu "Las tetas de mi NOVIA" jo tampoc les tastaré fins que no li explique que els Siniestro Total mai no van cantar una cançó que es digués "Las tetas de la tía con la que follo (a veces)"





.

9 comentaris:

  1. Ah la insolidaritat femenina! a vegades arriba fins a límits insospitats i incomprensibles fins i tot quant la causa es tan noble.

    ResponElimina
  2. Les tetes no hauran sortit, però que f....., ens ha quedat claríssim.

    ResponElimina
  3. Podrit transvasament del Xúquer! Cada cop costa més trobar bons productes de l'Horta valenciana, des de peres a melons.

    ResponElimina
  4. Una pena (que no folli). No li ofereixi diners a l'amiga home..

    ResponElimina
  5. Sr. Remitjó, si no va aconseguir fer-li fotos a les mamelles de la seva follamiga ni tan sols pagant, haver anat a casa d'una senyoreta de companyia professional home! Li paga, li fa les fotos i de pas, si vostè tingués ganes, un polvet.

    Ens deu tetes sr. Remitjó, ens deu tetes.

    Ah, ja que proposa musiqueta tetil, aquí va una altra cançoneta.

    ResponElimina
  6. Sr. Remitjó,
    vostè es mereix el premi a la constància. Lo importante es partisipar, que diuen...

    ResponElimina
  7. coi, si més no, les podria haver descrit.

    ResponElimina
  8. De fet, si tornen a llegir el verb que hi ha més amunt entre parèntsi i que comença amb una f, està escrit en passat)
    Sublim! aquí he rigut. :)
    I he estat a punt d'adjuntar una foto de les meves. Les tinc tant grosses que estic pensant de fer-me donant d'òrgans. Almenys que algú les pogués aprofitar!
    Una pecadora.

    ResponElimina