dissabte, 17 de juliol de 2010

Sense camises ni sabates

.

Hui he anat a les rebaixes.

No sóc pas un comprador compulsiu, però vaig cada temporada. M'agrada pagar per les coses la meitat (o menys) del seu preu.(supose que com tothom, llevat de "las mujeres ricas" de la Sexta)


Hui he comprat pantalons, camises i un parell de sabates*. Bàsicament roba per anar a treballar. Estic especialment orgullós de les sabates. Un bon parell de mocassins de pell marró. El calçat em dura força i no em dol gastar-me el gust i la gana, si cal.


Després de comprar he anat a la platja. No m'agrada estar massa temps allí. Només camine una estona i després a l'aigua un parell de minuts. No prenc el sol. La meva pell no és "sun friendly" i em costa molt posar-me negre. No em treu la son anar per la vida com el representant de Floquet de Neu a la terra...


Mentre caminava jo per la sorra retallant silueta, he deixat el cotxe aparcat a la vora d'unes salines. No l'he deixat sol, hi havia tot un cordó de cotxes i també un bloc d'apartaments. És una zona transitada.


Quan he acabat de banyar-me, m'he pres una cervesa. Ummm 33 cl. d'Amstel ben fresqueta.


He tornat al cotxe i, com sempre, he obert la porta amb el comandament, he entrat i he vist que els tiquets que faig servir per rentar el cotxe no estaven al seu lloc, però no m'ha sobtat. No sempre tinc el cotxe ordenat.He arribat a casa i al garatge he descobert que tota la meua compra havia desaparegut.

Màgia? Bruixeria? Encanteri?
No.


Un fill de puta m'ha forçat el pany i s'ho ha emportat tot...


Les bosses no estaven a la vista sinó al maleter. Han provat sort i n'han trobat.Si el concepte "cara de tonto" estigués il·lustrat als diccionaris amb una foto... aquesta seria la meua...


Si veuen pel carrer un ionqui fill de puta amb xandall, camisa amb coll italià i mocassins de pell... maten-lo...


Un fenomen de masses
El seu comportament està plenament justificat davant els ulls de déu.


*Jo les he trobat més barates

.5 comentaris:

 1. Putada sr. Remitjó, gran putada. Com que de fills de puta amb xandall, camisa i mocasins n'hi ha més dels que sembla, aniré liquidant a tots els que em vagi trobant, així no deixem marge d'error.

  La pregunta ara és: tornarà a anar a les rebaixes a suplir el que li han mangat?

  ResponElimina
 2. Quant malparit hi ha pel món! I mira que anar al maleter! No serà que l'havien seguit o alguna cosa? Normalment és estrany que s'arrisquin si no veuen res des de fora.

  ResponElimina
 3. Busqui pels encants "pirates" de la Plaça Reial!.

  ResponElimina
 4. mmm pero com se li acud sr. Remitjó, aquesta és de pardillu tutal.

  ResponElimina
 5. Remitjonet... quina ràbia!!!! em sap molt greu perquè quan es va de rebaixes fa molta ilusió tot el que es compra... colla de fillsdeput...

  ResponElimina