dijous, 7 d’octubre del 2010

Nobel i incest

.

Así me las he tenido que comer...

Hui ha obtingut el premi Nobel l'escriptor peruà Mario Vargas Llosa.Tots els diaris digitals, els telenotícies i les ràdios estan donant la notícia sense parar.
Segurament s'ho mereixia ja. És una mica fatxa, però no escriu malament.
Un dia vaig anar a una conferència a escoltar-lo i vaig parlar amb ell (segurament aquest fet no té res a veure amb la decisió de l'Acadèmia Sueca)Com que ja hauran escoltat vostès mil i una història sobre la seua vida i obra, jo només vull deixar un parell de dades sobre la seua biografia:- any 1955: es va casar amb sa tia Julia Urquidi

- any 1965: es va casar amb sa cosina Patricia Llosa

Ja he trobat que tenen en comú els Borbons, els escriptors de prestigi i els grangers retardats del sud dels Estats Units.

.

6 comentaris:

 1. Una persona que diu que el castellà està perseguit a Catalunya demostra de tot menys nivell intel·lectual. Això sí! El Telenotícies de TV3 han obert amb aquesta notícia i li han dedicat una llarga estona. Ara bé, de tota la trama de "presumpta" corrupció a Ciutat Vella on hi ha implicats càrrecs socialistes amb amenaces de mort incloses a una ex-regidora, ni una paraula! TV3 cada dia s'assembla més a la vostra Canal 9.

  ResponElimina
 2. Significa això que tots els premis Nobel practiquen o han practicat l'incest?

  Jo aposto que sí. Incloent'hi l'Obama.

  ResponElimina
 3. I fan del toreio... si és que ho té tot aquest perla.

  Sort del Jordi Basté a RAC1 aquest matí, que almenys, s'ha fet ressò de certes actituds, capacitat d'escriure a banda, del personatge.

  ResponElimina
 4. Vol dir que el premi nobel de literatura és un eufemisme del premi nobel a la intolerància i la depravació?

  ResponElimina
 5. Es mereix el premi nobel de literatura eròtica el Mario Bragas Llosa eixe.

  ResponElimina
 6. ... ves... també es fixe en unes coses, vostè...!!

  ResponElimina