dimecres, 1 de setembre del 2010

Balconing

.No vull parlar d'aquest tipus balcons (tot i que aquestos 3 també podien saltar)Sembla que l'estiu acaba i tots van tornant al treball. Durant els mesos passats hem parlat un poc de tot.*


Trobe a faltar, però, apunts sobre un dels temes més comentats als telenotícies aquest estiu: el balconing


Aquí deixe uns exemples:
He estat pensant-me una estona quin podria ser el comentari més acurat per a aquesta pràctica (diguem-li així).Finalment només se m'ha acudit aquesta breu reflexió:I quin tros d'imbècils....


*Jo he parlat ben poc, és veritat (he abusat de les fotos i els vídeos)
.


11 comentaris:

 1. Això que són, suicidis frustrats? llàstima.

  ResponElimina
 2. Si només hagués palmat un "esportista" de balconing, li donaríem el premi Darwin de cap (mai millor dit). El problema és que ja van 10 o 12. Fem entrega d'un premi col·lectiu? Obrim una nova categoria?

  ResponElimina
 3. nono, el vídeo que ha de penjar és el d'una gran hòstia amb implicació de politraumatisme, complicacions per hemorragies internes i mort a la UCI al cap de 4 hores. Aquests que sobreviuen no valen una merda !

  ResponElimina
 4. L'autor ha eliminat aquest comentari.

  ResponElimina
 5. Jo trobo que és un mètode d'el·liminació de subjectes innecessaris molt bo. La naturalesa és sàvia.

  ResponElimina
 6. Em recorda tant als Lemmings...
  Els que practiquen aquesta imbecilitat mereixen la seva fi.

  ResponElimina
 7. Que bo seria el balconing de la Rita! Els de la plaça de sota rebotarien al campanar del Miquelet!.

  ResponElimina
 8. El que arriben a fer alguns per a tenir els seus segons de glòria al Youtube!

  ResponElimina
 9. Tots aquests guiris torrats que salten balcons és perquè estan aspirant al Premi Darwin de l'any. I, afortunadament per a l'espècie humana, de tant en tant se'l guanyen.

  ResponElimina
 10. Ignoraré la segona imatge per a parlar de la primera. Fa un temps vaig anar de turisme a València. Tot molt bonic i molt mariner. Si no recordo malament, on està el balcó aquest, està també la plaça aquella on fan la “masceltà” i que per allà al final té l'estació de tren. Be, l'alcaldessa, és la veritable professional del balconing. Amb el seu “que bote rita” un dia d'aquestos el balcó ja cansat, cedirà i caurà a sobre de la gent. Com que rita no és menys que ningú, segur que mata 30 o 40 persones d'una tacada, 100 més víctimes del pànic i l'esllavissada humana i unes quantes mes a càrrec del senyor pirotècnic i la seva pólvora. Això és tenir poder. Si senyor.

  Per la resta, estic totalment d'acord amb el que diu la senyoreta Llesca, tot això no és res més que una mica de neteja d'individus subnormals, que sobren. Si, també els de la primera foto.

  ResponElimina
 11. Benvolgut Mike Tracking el seu primer paràgrag m'ha fet trempar! La Rita esclafada damunt 40 dels seus seguidors (esclafats també, clar)

  ResponElimina