dijous, 23 de setembre del 2010

Preus populars!

Busque, compare y si encuentra cerveza más barata...Quan un pensa que la capacitat dels fillsdeputes dels polítics per sorprendre'l ha tocat sostre, ells, caracteritzats pel seu esperit de superació, ho tornen a fer.Ahir, les Corts Valencianes (o "las Cors", com diria qui ens va presidir molts anys, l'enyorat Zaplana) van publicar al DOGV, les condicions per cedir el servei de cafeteria al nostre parlament.Com es veu que els diputats no cobren un bon sou, el plec de condicions contempla una subvenció de 18.000 euros mensuals perquè els preus dels àpats siguen d'allò més atractius. Vos faré cinc cèntims:

- entrepà de vedella: 2,5 euros
- entrepà de pernil o truita (4 tipus): 1 euros
- esmorzar (café, suc i torrada): 2,5 euros
- menú: entre 4 i 8 euros


Si comparem aquests xifres amb les de la cafeteria del nou hospital del Baix Vinalopó, la qual han de fer servir la resta del mortals no aforats, la cosa canta. Són, gairebé, la meitat.

Aquesta subvenció ix de les nostres butxaques i, clar, els calés que es gasten en aquests quefers no van a d'altres molt més importants com ara sanitat, educació o pornografia (si em permeten la redundància)

Segons la notícia, els diputats han pensat en tot i, curiosament, a la cafeteria ha d'haver " tercios, quintos, botes y cañas"Aquesta gent, tenen una barra (mail millor dit)Això sí, a la notícia li trobe una part positiva. Amb eixos preus, potser acaben amb l'absentisme a l'hemicicle...ix més car quedar-se a casa....

7 comentaris:

 1. Al Parlament de Dalt passa exactament el mateix. El cafè no arriba als 50 cèntims.

  Es veu que a l'hora del mam i la teca el consens entre els polítics és garantit.

  ResponElimina
 2. I en canvi, en aquells actes on se suposa que són de gent compromesa a defensar les "classes populars", et cobren una birra a 3 euros (perquè no et retornen el got).

  S'haurà d'anar a fer el toc al bingo, allò sí que són preus populars.

  ResponElimina
 3. El consens està garantit sempre que els afavoreixi, llavors no hi ha oposició esdevenen tots del mateix color.

  ResponElimina
 4. I l'entrada a aquest bars subvencionats no és lliure?. Si no ho és, ho hauria de ser!.

  ResponElimina
 5. Doncs mira per on, jo estava convençut de que no pagaven res.

  ResponElimina
 6. Així no m'estranya que els polítics no facin vaga. Si viuen ds puta mare a costa nostra!

  ResponElimina