dijous, 2 de setembre del 2010

Déu no existeix?

.





Segons he llegit als diaris, el científic britànic Stephen Hawking ha escrit un nou llibre en què afirma que la física moderna permet descartar a Déu com a creador de l'univers.





És una persona amb un gran prestigi, sí, i la seva obra és digna de respecte, també... però entenc que si existeix un Déu i Ell ha creat aquest món i a les persones que hi habitem... potser el senyor Hawking tinga algun compte pendent amb Ell per la puta brometa de la cadireta de rodes, el collet tort i l'ordinador que ha de fer servir per poder cagar-se en la puta en veu alta
...










.

15 comentaris:

  1. Ja ho veuen, ni els genis són immunes a la rancúnia.

    ResponElimina
  2. A mí m'agrada la versió animada de Stephen Hawking (a Padre de família o als Simpsons?), però veig que l'original supera al de ficció!.

    ResponElimina
  3. Perdoni, però entendre l'univers no compensa?

    ResponElimina
  4. Sr. Txisky, que jo sàpiga surt als Simpson. A Padre de familia surt un que també està igual que el Hawking (fotut de cap a peus), amb escena picant inclosa.

    ResponElimina
  5. Ara li enviaré un correu al Hopky a veure què li passa, que darrerament sembla que tingui la regla...

    ResponElimina
  6. ... buf... veig que no m'he perdut gaire cosa, aquest mes sense connexió...

    ResponElimina
  7. RaTeta, una crítica poc velada a la baixa qualitat dels meus apunts estiuencs?

    ResponElimina
  8. Mr. Cadireta de Rodes és molt majo. Un dia ens diu que no descarta que els extraterrestres vinguin a invairnos de forma hostil i un altre es carrega a Deu (que el pobre no diu ni pio). Per cert, com es demostra científicament que Déu no existeix? L'ha buscat amb el telescopi? Salutacions.

    ResponElimina
  9. Jo tenia un amic que assegurava que Déu sí que existia, que era ell mateix. Quan se li passava la bufa ni se'm recordava de la marcianada.
    Ben mirat, potser Déu sóc jo.

    ResponElimina
  10. Em temo que has barrejat diverses coses. No acabo de compartir aquesta ironia sobre el fet que Hawking sigui minusvàlid i per tant ateu. Jo camino perfectament i també sóc ateu. Del teu raonament es deduïria que els guapos, sans i joves haurien de ser creients.
    He sentit aquest argument per altres bandes, i el veig fora de lloc. Crec que la ciència fa molt de temps que ha demostrat que no cal Déu perquè hi hagi univers. Altra cosa és que hi hagi gent amb ganes de creure en coses que no es veuen.

    ResponElimina
  11. Benvolgut Lluís Bosch en aquest bloc celebrem un Dia de la Teta i quan ens fa mal el cap anem a veure a un Doctor que es diu Muerte... no busque vostè massa rigor científic...

    ResponElimina
  12. jajajjajaja...bona resposta Remitjó! "no le pidas peras al olmo" (és amb h o sense?).

    ResponElimina