dilluns, 10 de gener del 2011

Adrenalina/m'he cagat

.



Eixia jo aquest vespre de casa dels pares desprès de fer una visita i omplir el pap com déu mana. En el carrer, al peu d'un arbre que hi ha just davant la porta, hi havia un jove d'entre 16 i 20 anys fotent-se una pixada mentre els amics (de la mateixa edat i un d'ells amb crosses) se'l miraven.


Complint amb el meu deure cívic de denunciar aquests comportaments i amb la intenció també d'estalviar a la meua família la flairassa derivada, entre en escena:



-Jo: Escolta, company, no tens un altre lloc on pixar?

- Ell: Cómo?

- Jo: Si no pots pixar en altre lloc, com ara a la porta de ta casa?

- Ell: Esto es un árbol (sic)... y no, no tengo otro sitio donde pixar... meo donde me da la puta gana. Y a mi me hablas en castellano!

(anem malament, molt malament)

- Jo: No. Jo puc parlar-te com em done la gana.

(acava de pixar i ve directament cap a mi amb clares intencions de partir-me la cara. Els seus amics li barren el pas i ho impedeixen. Les cames em tremolen)

- Amic (adreçant-se a mi): déjalo, déjalo que va mamao!


- Ell (més tranquil): bien, bien disculpe señor. Siga su camino.



(les cames em tremolaven massa, així que vaig decidir fer-li cas)


M'he cagat.





.

19 comentaris:

  1. Cagat o no, el valor demostrat no li nega ningú.
    Una pregunta però, anava vostè mamat, tal i com un dels gremlins afirmava ?

    ResponElimina
  2. Sí, segons ho he escrit sembla que el mamat era jo. Vaig a aclarir-ho, mestre. Gràcies.

    ResponElimina
  3. Miri que no li ha dit "me he quedao con tu careto..."

    ResponElimina
  4. Mentre no hagis cagat al sot d'un arbre, se't perdona.

    ResponElimina
  5. Fa por encarar-se a segons quins personatges que et pots trobar en actituds indecents, lamentables o ofensives. La conseqüència, tot sovint, és una cara nova per a qui ha intentat imposar el seny en aquest món. Ah, i fer-ho en català duplica el risc!

    És perillós i entenc que s'hagi cagat. Jo hagués tingut cagarrines.

    ResponElimina
  6. Vaja amb compte que n'hi ha molt de tarugo solt per ahí.

    ResponElimina
  7. Estirant una mica les paraules del Senyor Gerent, m'atreviria a dir que qui es caga ni intenta posar ordre. En conseqüència, vostè ha estat un valent que al final ha optat per la prudència quan les coses es torçaven. Així que ni un covard, ni un temerari, sinó just el que calia ser. Amb el cap alt, mossènyer!!!!!

    ResponElimina
  8. Molt ben fet Remitjó, amb dos collons (encara que després els hagués de recollir del terra).
    Opino que aquesta mena de gent que es va trobar, tenint en compte la capacitat mental i cognitiva que demostren, haurien d'anar amb volquers directament.

    ResponElimina
  9. Jo no surto de casa sense l'espasa làser d'Star Wars. Visc en una zona un pèl solitària de la ciutat i no val a badar (tot i que la llum de la meva és rosa).

    I disculpi, Remitjó, però vostè el que és, és un heroi modern: atrevir-se a dir això avui en dia demostra més valor que el que parava la poma que Robin Hood va atravessar

    ResponElimina
  10. O com diria en Langdon, al poma representa el vici, la perdició de la humanitat, la fletxa òbviament un un símbol fàl·lic que a més surt disparada d'un home... així doncs, el nen té sobre el cap un cony penetrat per la polla del pare per recordar-li que el cap a vegades té males pensades i que tot es soluciona a cops de polla... ummm, o no era aixina??, ja vec que hauré de deixar de llegir segons que...

    ResponElimina
  11. Un contra molts, això és ser "valiente" i sense despentinar-se. Remijó super heroi urbà!

    ResponElimina
  12. Eren un grup contra vostè sol. Vist el panorama, va fer bé de marxar. Diuen que una retirada a temps també és una victòria. Ja és valent el sol fet d'anar i dir-los quatre coses. Molt poca gent hagués fet el mateix.

    ResponElimina
  13. Gràcies, Anthony, no sé on dec tenir el cap...

    ResponElimina
  14. jo solc imaginar situacions homicides durant la vida quotidiana: trobar-me un killo, un latin king, o algú escoltant música pel mòvil i trencar-li la cara sense mediar paraula... però sóc prou intel·ligent (o cagat) com per no dur-les a la pràctica perquè segurament acabaria amb una punyalada als ronyons i sortint als telediaris d'antena 3

    ResponElimina
  15. RaTeta, no sóc jo el més addient per respondre on té el cap. Un bon exemple d'aixó que li dic el pot trobar al meu bloc.

    La comissió per fer Spam on l'he de dipositar?

    ResponElimina
  16. Els éssers prehistòrics no civilitzats acostumen a tenir més força muscular en detriment de la seva capacitat intel·lectual. Els podem donar lliçons racionals, però en el terreny de l'hòstia bruta desgraciadament poca cosa hi ha a fer.

    ResponElimina
  17. Sí, tot un heroi de pinícula. Sou admirable, tan valent i just. M'encanteu ;+

    ResponElimina