dimarts, 17 de maig del 2011

Autoodi.



Fa vergonya i pena.









.

10 comentaris:

  1. Mire, això és un mal molt estés i de una manera transversal.

    A la façana de la seu del PSPV hi ha catorze cartells de propaganda electoral, set d'ells amb el careto de l'Alarte sense text, cinc molt cridaners, amb el fons roig i el text en castellà en blanc, i només dos amb el fons blanc i el text roig en valencià, que no destaquen gens. A més, els que estan escrits en valencià continuen amb l'error gramatical del qual ja parlàrem quan posaren les tanques.

    ResponElimina
  2. Hòstia, de veritat, els planyo amics valecians; això fot vergonya, pena i ràbia.

    ResponElimina
  3. La puta, demanant disculpes per tenir una llengua materna distinta al castellà. Lo siento chicos, tengo el pequeño defecto de hablar catalán a veces.

    ResponElimina
  4. El falta demanar disculpes per ser un grapat de material genètic merdós, i no els ho he sentit dir. No se si al tall de veu no queda recollit.

    És d'aquells mítings on tothom hauria d'anar amb un petit AI AWM (http://willsfishingandfirearms.co.nz/shop3/images/ai_awsm.jpg) i fer-lo servir tranquil·lament des de la última filera

    ResponElimina
  5. Quan vaig anar a València per assistir a la final de no recordo què, em va sorprendre gratament els anuncis dels tramvies on es promocionava l'ús del valencià.

    Llàstima que segueixin siguent tan fills de puta com sempre...

    ResponElimina
  6. bazooka i ha repartir, companys! (què? s'avorria tuitejant i ha passat a saludar-nos? ecs, un altre que s'ha passat al ladoscuro :( sniff)

    ResponElimina
  7. RaTeta, no és el tuiter. Jo sempre seré fidel a aquesta merda de bloc. A part d'esperma (malbaratat) és l'única cosa que he creat a la vida.

    ResponElimina
  8. Pobrissona, que no s'ha adonat de quin és el seu defecte tot i ser tant evident...

    ResponElimina
  9. Mira, com a valencià i del sud, estic immunitzat contra aquestes coses ja fa temps. Però és cert que el vídeo dóna una idea molt aproximada de com actua aquesta classe de gent (els autoanomenats 'defensores de la identidad valenciana'). Total, que la mateixa gent de tota la vida.

    ResponElimina