dimarts, 26 de gener del 2010

Inútil


Acabe de llegir en la premsa que un ciutadà rus ha intentat suïcidar-se dues vegades un mateix dia i ha fracassat. A la seva ciutat siberiana, primer va saltar des d'un vuitè pis i després es va llançar a la via quan passava un tren de mercaderies.

Doncs res, 0 de 2.

Per a aquests 2 fracassos, se m'ocorren dues teories amb la seua corresponent conclusió:

1- El siberià en qüestió tenia poc interès en morir i només volia cridar l'atenció. Si és així, podríem dir que ha assolit el seu propòsit. Ha aconseguit eixir al diari que enllace ( i que segur vostès llegeixen cada dia, sí, sí, clar, clar) i en aquesta merda de bloc. Trist bagatge. Conclusió. Aquest senyor és un inútil.





2- Realment volia morir, però, tot i intentar-ho dues vegades, no ha pogut donar-se mort. Saltar al buit des d'un vuitè i no morir és realment extraordinari. Que et passe un tren per sobre i sobreviure és insòlit. Que ambdues coses ocorreguen a una mateixa persona en menys de 24 hores, només té una explicació. Aquest senyor és un inútil.


Potser mereixia morir.












6 comentaris:

  1. Potser s'havia fotut 2 ampolles de vodka i en realitat s'havia llançat 8 vegades d'un metre d'alçada, i havia topat amb l'Ibertren del seu nebot!.

    ResponElimina
  2. No serà que és el dai dels innocents rus i aquesta notícia no és certa? Si ha sobrevicut a tals intents, podria guanyar-se la vida a algun programa del cor. Tindria èxit.

    ResponElimina
  3. ja, ja, ja Txisky,... s'ha lluit amb la seva visió del tema....

    Remitjó, un altra dia que faci un graffiti a la porta de casa seva, miri de canviar la lletra, no sigui cas que li reconeguin.

    ResponElimina
  4. - Txisky, en aquest cas, la conclusió tampoc no canviaria. Aquest senyor és un inútil.

    - Albert, si el rus (inútil) visqués a Espanya, no em cap dubte que eixiria a la tele més que Cristiano Ronaldo (bé potser m'he passat, el quillo aquest ix més que qualsevol altra persona)

    -Senyor Gerent, si la pintada fos a la porta de ma casa, lamentablement estaria en primera persona li ho assegure

    ResponElimina
  5. "Leves lesiones en una pierna" diu... Aquest tio no és un inútil, aquest tio és o Déu o Chuck Norris.

    ResponElimina
  6. Sergi, si no hagués volgut morir sí, tot un superheroi. Però l'inútil estava boig per estirar la pota. I li va posar ganes, però... res 0 de 2

    Déu o Chuck... això no és un pleonasme?

    ResponElimina