Passant uns dies de vacances a Alemanya, m'alegra veure que en qualsevol lloc es poden assaborir unes autèntiques tapes barcelonines, com ara les famoses Cajuns (supose que de l'Alt Penedès), el Pan con Salsa (dic jo que serà del Garraf) o el catalaníssim Tintenfischringe (del Bages?).
Només he trobat a faltar el Natalen Ponxen amb Kartoffel i Aromes de Montserrat...
Veu com és útil viatjar
ResponEliminajajajja...quines penques que tenen.
ResponEliminaEscolti, no li digui res al Pere Llufa, no sigui cas que li agafi un cobriment de cor, pobre home...
ResponEliminaEstic pensant en obrir el Cafe & Bar Lin com a venjança.
ResponEliminaViatjar és molt, molt útil, però per moltes coses que vegem, el millor sempre és el desdejuni de l'hotel. Massa tard, el Senyor Llufa ja s'ha assabentat i llança el seu contraatac... Podria vendre arengs amb allioli o romesco,
ResponElimina