dimecres, 30 de desembre de 2009

Barlemanya


Passant uns dies de vacances a Alemanya, m'alegra veure que en qualsevol lloc es poden assaborir unes autèntiques tapes barcelonines, com ara les famoses Cajuns (supose que de l'Alt Penedès), el Pan con Salsa (dic jo que serà del Garraf) o el catalaníssim Tintenfischringe (del Bages?). Només he trobat a faltar el Natalen Ponxen amb Kartoffel i Aromes de Montserrat...

5 comentaris:

  1. Escolti, no li digui res al Pere Llufa, no sigui cas que li agafi un cobriment de cor, pobre home...

    ResponElimina
  2. Estic pensant en obrir el Cafe & Bar Lin com a venjança.

    ResponElimina
  3. Viatjar és molt, molt útil, però per moltes coses que vegem, el millor sempre és el desdejuni de l'hotel. Massa tard, el Senyor Llufa ja s'ha assabentat i llança el seu contraatac... Podria vendre arengs amb allioli o romesco,

    ResponElimina