dissabte, 13 de novembre de 2010

Com a un Crist dues pistoles*...

La política ha creat sempre estranys companys de llit, ja ho va dir Churchill**, però el que hem vist hui a Madrit... marededéusenyor...
Especialment aquest ho habrà passat malament, fins i tot tindria picors...*Sí, sí , ja sé que aquest Crist només en porta una.

** No, no estic segur que això ho digués en Winston..

7 comentaris:

 1. Si tens raó.Tot plegat semblava una pel·lícula...

  ResponElimina
 2. Els mateixos que neguen el dret a l'autodeterminació al seu propi estat, es manifesten a favor del amteix dret a un altre continent? Què patètics que són!

  ResponElimina
 3. Doncs a mí també em fan bassarda els saharauis: els hi donen la independència (bé, en realitat en Franco els va deixar allà tirats) i ara volen que Espanya vagi a defensar una antiga colònia?. I que consti que el govern de Marroc fot vomitar de mala manera!. Però si Catalunya algun dia és independent i és atacada per un altre país, anirem a demanar ajut als espanyols?. No, gràcies!.

  ResponElimina
 4. Això ho arreglava JoseMari Parlocatalaenlaintimitat. I si no recordeu Perejil, aquest ZP no té ous.

  ResponElimina
 5. Com sempre, els "noalaguerra" que s'apunten al carro, i els multicultis que defensen -fins a arriscar la vida- qualsevol independència menys la del seu país.

  ResponElimina
 6. Ja veuries com fugirien cames ajudeu-me si, a la pancarta, canviéssim Marruecos per Ejpanyia, i Sahara per CAT... si és que són una colla d'hipòcrites.

  És l'estil del pijoprogressisme gafapastil ejpanyiol.

  Ara, els PPeros... jo crec que van veure el nom d'Ejpanyia a la pancarta i se'ls va emboirar la vista i allà que s'hi van fotre.

  ResponElimina
 7. Cada vegada que llegeixo "Pilar y Javier Bardem" em vénen cagarrines.

  Han aconseguit ser més odiables que Ana Belén y Victor Manuel.

  En tot cas, ja ho deia en Pla, "No hi ha res que s'assembli més a un espanyol de dretes que un espanyol d'esquerres".

  ResponElimina