dimecres, 2 de juny del 2010

Breu per alliberar tensions (II)

.

Hui, atracament estival...



Islàndia fa fallida, el volcà finlandès, Grècia se’n va a prendre pel cul i la gent se mata pels carrers, McDonald’s abandona Islàndia, el pou de petroli foradat de BP, Al Qaeda, la repressió del poble palestí, la franja de Gaza, la de Cisjordania, la reforma laboral, les vagues, la borsa baixa, Ibex amunt, Ibex avall , els tipus d’interès, Euribor, Standard & Poors, es modifica la qualificació del deute espanyol als mercats internacionals, les fusions de les caixes d’estalvis, fredes i calentes, l’esclafit de la bombolla immobiliària, el preu dels Ducados 25 cèntims més alt , el del Nobel 30, la Generalitat (catalana) apuja els impostos als rics, la Generalitat (valenciana) fa més ric al Bigotes, es paralitzen les obres públiques, el president de Cantàbria diu que no li regalarà més anxoves al Zapatero, baixa el preu de la vivenda, el Madrid fitxa a Mourinho, tothom opina que el iPad és una merda...






Ja ho heu aconseguit entre tots... m’han baixat el sou.





P.S. No, no sóc funcionari, cabrons...


.

10 comentaris:

  1. M'admira el vostre sentit de la responsabilitat assumint amb aquesta convicció aquest petit sacrifici en pro de l'estabilitat i el progrés col·lectiu.

    La refundació del capitalisme comença a fluir gràcies a persones com vos.

    El vostre gest us honora.

    ResponElimina
  2. Sort que ha escrit el P.S...anava a maxacar-lo viu!

    ResponElimina
  3. Si és un 7%, rai. I més vostè, que ha de tenir sueldazo.

    ResponElimina
  4. Vacances de merda, menys sou.... uf, sr. Remitjó, l'únic que li falta és trepitjar una merda.

    ResponElimina
  5. Quina casualitat, just abans de la paga doble (a mí també m'ho fan!): quan filldeputisme hi ha a aquest puto país.

    ResponElimina
  6. - Sr. Llufa: Sí, és un gran gest... també ho és donar en vida els dos renyons i els ous, però no estic disposat a fer-ho.


    - Noa Literal: Ja sabia jo que havia d'aclarir coses a m'en pegarien més que a una estora...


    Sergi: Ai, ai, ai... "sueldazo" diu! Bé sí, m'ha ben enxampat; no sóc un home són la dona de Caniggia que ix cada setmana en la Sexta al programa "Mujeres Ricas"


    - Llesca: Tant de bo el següent siga trepitjar una merda, perquè si el que passa és que em fan fora... Lagarto, lagarto...

    - Txisky: Uf de pagues doble no en tinc, em fan allò de prorratejar-la al llarg de l'any i, tot i que cobres el mateix, et fa menys profit

    ResponElimina
  7. Miri com a mínim ahir va dir que li agrada la feina. NO li doni idees a la japuta de la meva jefa que segur que ja s'està mirant com reduir el meu minso sou.

    ResponElimina
  8. S'han paralitzat les negociacions de molts convenis col·lectius sota el pretext que, com que els funcionaris fan un "esforç" tots l'hem de fer també. Què malparits!

    ResponElimina
  9. Miri en un mon "Mini" i "Mono"; on hi ha mini i mono telèfons, mini i mono ordinadors i mini i mono cotxes, que menys que no hi hagi també mini i mono sous perquè acabeu tots fent el mono...

    ResponElimina
  10. I jo em pregunto? i baixar els sous, ajudarà al país? o només a l'empresari que us ha contractat? (no contesti, no, ja m'ho imagino)

    ResponElimina