dimarts, 15 de juny del 2010

Breus reflexions publicitàries

.


Acabe de veure aquests dos anuncis seguits. No he pogut reprimir un parell de comentaris que ara els faré empassar-se a vostés.


Al menys, seré breu







"Estamos con gente así" Así.... com? Imbècil? Si la cervesa que beuen tingués un mínim d'alcohol podríem explicar (mai justificar, mai) aquest comportament. Però si bevent 0,0 fan aquestes merdes tan ridícules a l'esglèsia (o on collons estiguen) només tinc una explicació. Sí, ho han encertat: són uns putos monguers.











En aquest, es veu que els publicistes van pensar el mateix que jo i han canviat el final, tot i que l'anunci que jo he vist ara encara tenia el final antic. Em sap greu però no he trobat la versió que volia mostrar, així que el meu apunt està quedant encara pitjor del que imaginava.


On anava.

En la "versió original" quan el pare mira per el retrovisor i ix el nen negre, en comptes de dir "que quién es el negro este, mejor no me pregunten"... diu "NO PIENSEN MAL... ES EL HIJO DE MI VECINO".



"No piensen mal"?




És clar...només li queda afegir "YO NUNCA ME FOLLARÍA A UNA NEGRA"




P.S en italià encara diu que és el fill del veí, tot i que també han suprimit allò de " no piensen mal"




.

9 comentaris:

  1. Jo ja tinc per norma no tocar la san miguel, però després de veure aquest anunci no m'hi acostaré a menys de 10 metres.
    Del segon si que vaig veure l'original i també em vaig quedar a quadres. No sé quina merda fumen aquests publicistes, però que no ens toquin els ous.

    ResponElimina
  2. Haurien de fer cau i net amb els publicistes. Afusellar-los a tots i començar de nou.

    Quant a l'anunci del negre, quedaria millor: "qué quien es Javier? el negrito que me follo después de tanto baldeo con los niños de los cojones".

    Com a mínim, més políticament correcte que el "no piensen mal".

    ResponElimina
  3. La frase "No piensen mal" no fa cap efecte, almenys en mi. És com dir "ninja safata la fuet".

    ResponElimina
  4. D'aixó deduim que es vosté alcoholic, no li agrada ballar i pasa de els families complicades.
    Que? sortim divendres? JO en conec una que potser s'apunta... no li ho farem gaire complicat sr. Remitjó. No pensi malament ;-P

    ResponElimina
  5. Al primer paràgraf, una matisació: no passe de les famílies "complicades", passe de les famílies, en general.


    Al segon, un sí rotund. A les 9 en Urquinaona, a la cerveseria irlandesa. Portaré un clavell groc entre els dents. No cal que compren condons.

    ResponElimina
  6. disculpi, és tard i no tinc ganes de veure imatges en moviment. Però per si cal apagar focs, puc venir a Urquinaona amb una manguera???

    ResponElimina
  7. La manguera ja la portaré jo també...

    ResponElimina
  8. Ostres, si ja dóna pel cul haver d'anar a un bodorrio, que a sobre et facin ballar com un imbècil... ha de ser memorable.

    ResponElimina