dijous, 10 de juny del 2010

Política local (no, en realitat és bilis)

.


Més que retallar els seus sous, podríem...



Ahir, els regidors del meu poble decidiren baixar-se el sou. Ho han fet entre un 5 i un 7 per cent, segons la retribució que cadascú rep. Un diari comarcal ha publicat la notícia i ha aprofitat per fer públic el sou dels dos polítics locals que més cobren.



Visc a un poble de poc més de 30.000 habitants. Tradicionalment ha estat un poble amb una potent indústria. Hui, ha mort. Tenim prop de 5.000 parats. Acollonant.



On anava. Un dels regidors cobra 45.452 euros cada any. No té estudis ni formació de cap tipus i es nota. Un altra cobra 27.756 euros. No té estudis
ni formació de cap tipus i es nota encara més.



Fora de la política amb prou feines aconseguirien guanyar la meitat. Ara tenen uns bons sous i el respecte i admiració de gran part de la població que deixa caure la bava davant aquesta colla d'inútils...





.

9 comentaris:

  1. Jo sempre he defensat que tothom qui es volgués presentar a unes eleccions hauria de passar un examen sobre temes de gestió de l'administració pública, perquè hi ha regidors que acaben la legislatura sense ni tan sols saber com funciona un ajuntament en el seu nivell més bàsic.

    Quant al tema sous, no és una qüestió que m'angoixi massa. Sóc del parer que als bons professionals se'ls ha de pagar bons sous; i si abans hem establert un filtre per descartar inútils i incompetents...

    No és tant important "quant" es paga com "a qui" es paga.

    ResponElimina
  2. Estic d'acord, és el que volia dir. Si un regidor és un bon gestor, 28.000 són una misèria. Si és un inútil (aquests ho són) no mereixen ni treballar de franc.

    ResponElimina
  3. Argh politics! em remouen l'estomac de bon matí

    ResponElimina
  4. Collons, que em donin un sou així i me'l rebaixo un 20%, tu, que estic generosa!

    ResponElimina
  5. En aquest cas, per la feina que deuen fer, no s'ho mereixen. Ara bé, el que fa mal de veritat és recordar que són allà perquè algú els ha votat.

    ResponElimina
  6. Faci com un amic meu (he dit amic? millor conegut) que es presenta a totes les eleccions municipals a veure si hi ha sort i entra dins l'ajuntament de barri o districte o com cony funcionin a Madrit, ell encara a no ho ha aconseguit, ara fa opos a... capullo crec.

    ResponElimina
  7. He dit que al meu poble de 17 regidors, 14 són del PP?

    ResponElimina
  8. Dissabte l'alcaldessa ens va donar audiència al veïns del poble. Per primera vegada ella i el d'Urbanisme es van cagar a les calces (i sap, Sr. Remitjó que jo no uso aquest vocabulari)

    Aquesta nit he dormit 12 hores seguides, com un angelet. Dóna cert gust tenir-los pillats pels ous...

    Feliç setmana

    ResponElimina
  9. Cagar, calces, ous...? La RaTeta sembla una rata de claveguera... m'agrada.

    ResponElimina