divendres, 30 de juliol del 2010

A Benidorm...

.










Demà tinc un comiat de solter.


I sí, me'n vaig a Benidorm.


No és pas un destí d'allò més selecte, però per aquest tipus d'esdeveniments és el millor que hi ha. Tenen una gran oferta.









Aquesta setmana he vist un d'aquestos "callejeros de verano" que sembla són els "documentals de la 2" del tercer mil·lenni i ho vaig poder comprovar.



No es pensen que anirem amb un noi vestit de lagarterana, ni res semblant, tenim més categoria que tot això (no molta més, però) però sí que farem coses que mai no faríem a casa. Ja ho diu el refrany "el que passa a Benidorm, es queda a Benidorm".




Ara bé, supose que aquesta dita és anterior a Facebook i als mòbils amb càmera. Ara, si fiques la pota davant qui no deus, l'endemà la teva foto llepant-li les mamelles grasses i blanques com la llet a una guiri borratxa, seran de domini públic...





.
Desitgen-me sort.



No m'agradaria tornar amb aquesta tornada coma banda sonora del viatge...











.

10 comentaris:

  1. Sort? L'acompanyo en el sentiment.

    ResponElimina
  2. Ja explicarà, ja....Per cert, la noia de la foto tot i anar fatal, no deixa anar el bolso, eh!

    ResponElimina
  3. Sigui elegant, Remitjó... confiem en vostè...

    ResponElimina
  4. Li agraïria un reportatge gràfic. Sempre està bé veure fins on pot arribar la decadència humana.

    ResponElimina
  5. Sort, ànims i estòmac, molt d'estòmac. Estem amb vostè, mossènyer!

    ResponElimina
  6. Que tingui molta sort! Serà un dia dur, molt dur! Ja ens explicarà (quan pugui, eldia següent potser serà complicat).

    ResponElimina
  7. Li desitjo molta sort. Tant de bo pugui llepar-li les mamelles a una d'aquestes guiris; m'alegraria molt per vos, de debó.

    ResponElimina
  8. Faci les maleses que puga i que no l'enganxin o en el cas que ho facin que tingui la sort de poder destruir les proves... per cert és vosté el nuvi? És per anar descartant...

    ResponElimina
  9. Si vol li envio uns comprimits de pentotal, que posats a la beguda li proporcionaran uns minutets de memories negres a la noia mentre vostè la recontraviola si vol. Preu d'amic.

    ResponElimina