divendres, 17 de desembre del 2010

Subidón/bajón






Nota: davant les crítiques rebudes, he de deixar clara una cosa: si el Coyote diu que l'acceleració de la gravetat és 10 m/s2 jo no li ho discutiria. Potser és qui més ha experimentat aquesta força i el podem considerar un expert en la matèria. Newton és un puto teòric.

Aquesta setmana hem decidit augmentar els nostres nivells d'ego sembrant les llavors de la nostra magna obra dins i fora de les fronteres de la (sovint) endogàmica Odisfera.


Ho hem fet celebrant la Setmana de l'Autocita, promoguda per l'Home que Descansa.


Molts hem trempat repartint aquí i allà petites dosis de la nostra saviesa i aquesta fina i corrosiva ironia que tant ens agrada..


Un dia més, ens hem cregut tocats per una vareta màgica que ens fa especialment atractius per a la resta dels mortals...


Sobtadament, però, una cosa ha trencat l'encís i m'ha fet baixar del núvol artificial en què estava.


Vaig començar aquesta setmana amb 40 seguidors i he arribat a divendres amb 39...


Seguisc sent una puta merda sense cap interés, però seguiré al peu del canó.

Pretensió? No, temps lliure.






P.S: Faré memòria i tard o aviat descobriré qui és el traïdor. Potser algú es mereix un tir al genoll.






12 comentaris:

  1. miri, només per rebentar-li el post m'he fet seguidor al veure que no n'era, així que ja pot anar esborrant-lo.

    ResponElimina
  2. No busque més, em declare responsable, que no pas traÏdor. He punxat en la casella que diu "Seguir anònimament" en tots els blogs que seguisc perquè n'eixia una llista molt llarga en el perfil i aquest n'ha sigut el resultat. És a dir, continue seguint-lo però en secret.

    ResponElimina
  3. Jo també fa temps que el segueixo i no consto a les seves llistes...però en secret.

    ResponElimina
  4. Veu? La seva egocèntrica queixa (ben fet, així se celebra la setmana de l'autocita!) ha servit per guanyar un seguidor; i ni més ni menys que l'apreciat doctor Muerte. Es nota que ve el Nadal i la gent és més generosa.

    ResponElimina
  5. De seguidors secrets tothom en té. A mi em segueix secretament n'Artur Mas i Gavarró. I també na Núria de Gispert i Català, que vol mirar d'aprendre a parlar el seu segon cognom.

    Em costa que a vos us llegeix fidelment Don Francisco. Camps.

    ResponElimina
  6. Miri que em guanya de molts... com deia un, sempre hi ha gent més desgraciada, tot i que ben mirat, no alleugera massa saber-ho... i com li deien, no es queixi que ara ja té dos seguidors nous...

    ResponElimina
  7. miri que si el newton el llegeix deixarà de ser seguidor seu....

    ResponElimina
  8. 39 seguidors! No es pot pas queixar, mestre, som uns quants els que estem per sota de vostè: jo mateix, el RCD espanyol, o Reagrupament sense anar més lluny.

    ResponElimina
  9. Collons, ara mateix, jo n'hi veig 41... sembla que les amenaces funcionen i són expansives...

    ResponElimina
  10. Menys queixes eh, jo fa mil·lenis que estic estancat en la mateixa quantitat de seguidors i no em queixo, en el meu cas deu ser per la qualitat dels meus posts.

    Abans de marxar, l'apunt merdós: l'acceleració de la gravetat és 9.81 m/s^2. Pot semblar una tonteria però a una tia digui-li que pesa 2 o 3 kg més per culpa d'uns decimals i és mort segura.

    ResponElimina