dimecres, 8 de desembre del 2010

Wikileaks, un gran servei i molt interessant



Que va, ara seriosament... a que n'estan tots vostès fins els collons d'aquesta fotesa?




.

10 comentaris:

  1. Remitjó, Remitjonet... no crec que sigui tanta la fotesa si el que s'està és traient tots els drapets bruts dels governs internacionals i així observar com es comporten quan es creuen que ningú els veu ni escolta. A més, estem veient com els periodistes es van sulfurant perquè els està deixant en evidència... fa anys que el periodisme d'investigació s'ha extingit i ha passat a ser el periodisme del règim al qual donen suport.

    Personalment m'encanta veure com la classe política s'indigna i es veu obligada a donar explicacions.... visca la democràcia transparent! Llàstima que hagi de ser perquè algú els obliga a fer-ho.

    I la recerca i captura del senyor Assange... marededéusinyor... quina història més truculenta, bastida a corre-cuita per a poder engegar una ordre de captura internacional... per un condó trencat.

    ResponElimina
  2. No és que n'estigui precisament fins els collons, mossènyer. El que em passa és que em té decebut, sobretot quan surten els informes passats des de les ambaixades, perquè el trànsit d'informació i les jugades brutes són més velles que el cagar. Jo m'espero a que ara que han caçat l'Assange surti a la llum tota la merda de les grans companyies i entitats financeres. Amb això sí que m'ho començaré a passar bé, miri per on...

    ResponElimina
  3. Bé potser fotesa no n'és la paraula, però fins els collons de sentir-ne parlar sí estic!

    ResponElimina
  4. Jo estava esperant que n'isquera una veritablement de grossa, però, ara que han enxampat a l'Assange, crec que ens en quedarem amb les ganes perquè pactaran no fer-se molt de mal.

    ResponElimina
  5. El que fot cagar és que s'està fotent més soroll a la puta península ibúrrica que no pas aquí als estats units senyors. Fot pinta que volen parlar d'això per no parlar d'altres temes locals o nacionals que foten cagar.

    ResponElimina
  6. Uns quants s'estan quedant en pilotes. A part de les opinions sobre determinats governs i persones (és normal que els serveis secrets espiïn, per això estan) s'estan donant a conèixer altres "detalls" que són prou escabrosos, com el suport del govern ZP a cops d'estat amb la gran frase "la seguretat per davant la democràcia", més pròpia d'un dictador.
    Ara que han detingut l'Assange potser començaran a sortir coses encara més grosses. Aquest home sembla estar disposat a tot. Com diu el Senyor Merdevalista, potser encara queda el millor!

    ResponElimina
  7. Però de que parlen? no estaven jugant al Cluedo?

    ResponElimina
  8. però hòstia! que collons és el wikileaks? ja van tres posts sobre el tema :(

    ResponElimina
  9. Sí, n'estem fins els collons. El proper que parli de wikileaks, li filtro una patada voladora a la cara.

    ResponElimina