dilluns, 10 de maig del 2010

Breu sobre monarquia i desconfiança.








A propòsit de la malaltia del rei d'Espanya i la seva posterior operació i ràpida recuperació, s'han publicat moltes columnes als diaris i també s'han dedicat molts minuts als noticiaris televisius.

La majoria d'aquestes notícies han tractat de minimitzar la gravetat de la malaltia i han posat l'accent en el caràcter benigne del tumor extirpat.


Tanmateix, també hi ha periodistes i comentaristes que, potser, dubten de la veracitat de les informacions que la Casa Reial subministra, i ja van fent els seus càlculs:



Doble click i es fa gran

8 comentaris:

  1. El dia que es mori ja podem marxar de la Península dos o tres mesos pel cap baix, perquè la monarquitis que es desplegarà serà impressionant.

    Admetre ser repúblicà en públic aquells dies suposarà córrer el risc de morir a cops de bossa de la compra per una horda de marujes desconsolades.

    P.S. No veig el germà del Rei en el gràfic. Ah, no... que...

    ResponElimina
  2. Encara recorde quan va morir el Papajuanpablosegundotequieretodoelmundo. Vaig acabar fins els collons de veure notícies sobre el tema i d'escoltar converses relacionades.


    Supose que quan mori el Borbó la cosa serà encara pitjor...


    Ens tocarà deixar de comprar l'ABC durant una temporadeta...

    ResponElimina
  3. Ha dit "mori el borbó"! Uaaala lo que ha dit!

    ResponElimina
  4. Em faré un póster amb l'esquema.
    Potser, el tumor aquest de caràcter benigne era el responsable del seu "campechanisme", i ara que li han tret es torna (o demostra que és) un fill de puta i es lia a perdigonades amb tots.

    ResponElimina
  5. El pitjor que es posi malalt o que tingui qualsevol infortuni és que, a sobre, tot plegat va a càrrec de les nostres butxaques. ja posats, que es mantingui sa!

    ResponElimina
  6. - Sergi, algun dia haurà de tocar-li... Ara, que com en vindrà un altre, per això ens quedem amb aquest que parla amb "frenillo" i fa més gràcia.

    - Llesca, aquesta tesi seva no està malament. El seu èxit es farà palès si el discurs de nadal el comença amb un: "Buenas noches, hijos de la gran puta!"


    - Albert, vol dir vostè que el rei no es paga de la seva butxaca una bona assegurança? Potser fa com el Franco, que pagava tant cada mes que li va tocar El Valle de los Caidos.

    ResponElimina
  7. Ningú insinua que el rei ja porta molts anys i que son fill ja té 42 anys i que se li passarà l'arròs?

    ResponElimina
  8. Josep, pel que fa a aquest particular, encara ens queda per resoldre la successió de la regna d'Anglaterra... encara morirà el fill abans que la mare...

    Mentrestant, això sí, el cabronet està follant-se al bombobet de la Camilla...

    ResponElimina