dimarts, 25 de maig del 2010

L'instint maternal.

.






Sempre he tingut clar que una de les coses més sobrevalorades del món (després dels Doors, de Lost i les processons de Sevilla, potser) és l'instint maternal...







.

11 comentaris:

  1. Sr. Remitjó, l'instint maternal sobrevalorat? pensi que sense instint maternal la nostra espècia s'extingiria. Li sembla poc important això?

    ResponElimina
  2. Els Doors no estàn sobrevalorats, el que passa és que s'han d'escoltar sota els efectes d'unes quantes birres i petardos!.

    ResponElimina
  3. Ja te raó ja. Hi ha algunes que un cop han parit.. ja no saben que fer-ne però com el regalet no es pot tornar... es passen la resta de la vida culpant als fills de tots els mals.
    Una altra cosa és l'instit de protecció.

    ResponElimina
  4. El problema dels instints en general és que sembla que siguin quelcom aliè a la intel·ligència, quan, segons el meu parer, instint i raó han d'anar agafadets de la mà per a què la cosa rutlli.

    ResponElimina
  5. L'instint maternal, sempre que no comporti tot seguit excés de control, no ha de ser necessàriament dolent.
    Els Mishima, com sempre, fantàstics!

    ResponElimina
  6. Sr. Remitjó, ha rebut alguna proposta formal??? fa dies que no el controlo, ni a vostè ni a la Srta. Miquis... que m'ha près "l'avançadilla", potser?

    ResponElimina
  7. Sra. RaTeta haviem quedat en fer un front comú no? Doni'm una mica més de temps....

    ResponElimina
  8. S'ha follat Lost amb una sola frase! Ja triga a fer-se twitter, mestre.

    ResponElimina
  9. L'instint maternal és una puta patranya que s'han inventat les putes mares insegures que es pensen que amb aquest títol enganyaran al personal fent-los creure que són bones mares, quan en realitat el que són és un forat negre de dubtes.
    Milers d'espècies foten els ous o pareixen i deixen les cries a la seva puta bola, i allà estan aquestes espècies, la majoria molt més antigues que la merda d'humans. Així que una merda per totes les mares amb instint maternal, sobretot si donen arguments tant merdosos com el que dóna la gallina del comentari número 1. Que ja se m'inflen els collons senyors amb tanta necessitat de clamar que han parit!

    ResponElimina
  10. Srta. Tiquis, havia malinterpretat l'entrada. Ja sap que el món està plè de víbores i havia pensat malament...

    Dr. Muerte, ja ha donat de menjar als peixets que deu tenir a la nevera? i que rebonics que són, no? tan petitons.. aix... si és que l'instint maternal aflora per tot arreu...

    Remitjó, disculpi que ocupi el seu blog. He sopat amb vi i m'ha donat per xerrar. Besets!

    ResponElimina
  11. Un plaer, RaTeta està vostè a sa casa...

    ResponElimina