dissabte, 16 de gener del 2010

Hombres, mujeres... i sa puta mare!


Ahir vaig dinar fora de casa amb amics. Menú del dia. Dos plats i postres, 7 euros. Com uns quants vam arribar prompte i faltava gent, mentre esperàvem, vam prendre alguna cervesa. El cambrer, amablement, ho va incloure tot en el menú. La trampa? A continuació.


La tele a un volum superior al recomanable. Impossible abstraure's. El canal, Tele 5. Diversos joves de l'un i l'altre sexe (ells semblaven tots el mateix) conversaven(?) dient coses que avergonyirien a un xiquet de 12 anys.

Només dues preguntes:

- Quines proves cal passar per a entrar en el programa, la taula de l’1? (qui l’encerta, no entra)

- A quins nivells ha arribat aquesta societat, en la qual deunostresenyor ens ha fet viure, perquè aquestes persones puguen estar quasi dues hores eixint per la tele?



Bé, una més que no puc aguantar-me:

-Quant de temps aguantarien aquests cabrons sense menjar ni beure, si segellàrem amb plom les portes del plató?




P.D.El Henry * sí que feia coses bones a la tele:




* Pareu esment al minut 3,40. Vídeo en anglès, si teniu problemes, aquí deixe un enllaç amb recursos.

3 comentaris:

  1. Doncs aquest és un dels programes més vistos, sobretot pel jovent. L'altre apunt de la conversa de la cafeteria, increible! Com pot haver gent tan cabrona?

    ResponElimina
  2. Menú a 7 euros, amb la cervesa inclosa? No serà a Barcelona oi? Estaria disposat a tragar-me un monòleg de belen esteban per aquest preu.

    ResponElimina
  3. Albert, ens espera un futur negre, negre.


    Sergi, no vaig menjar a Barcelona aquell dia, però aquest cap de setmana sí, i la veritat és que per 9 eurets he gaudit d'un parell de bons plats i postres, i en el centre. La causa gastronòmica encara no està perduda.

    ResponElimina