dilluns, 15 de febrer del 2010

Compte si aneu a cagar.


Cada dia trobem motius per manar algú a cagar o algú els troba per manar-nos a nosaltres. En aquest últim cas, de vegades tenim problemes per buscar el lloc més adient per deixar-nos anar.

Quan es tracta de defecar, d'evacuar, d'excretar, d'obrar, d'alleujar-se, de deposar, de descarregar, de buidar la panxa, d'obrir les natges, de treure la llenya al pati, d'alliberar a Willy, de fer la dansa del ventre, de practicar-se un exorcisme, d'arrugar la cara, de bombardejar Hiroshima, de pentinar-se els pels del cul cap a fora, de llençar troncs al riu, d'acomiadar al Ministre de l'Interior, de pondre un ou, de perdre un quilo, d'expulsar a Satan del cos, d'anar a fer gestions, de parir, de plantar un pi, de fer un download, de posar-li un fax al rei, de parir un negret, de rescindir-li el contracte a Kakà, de pixar pel cul, de fer un ninot de fang... és important saber on ens fiquem.




Shit Party






Sense so (no sé el motiu)

6 comentaris:

  1. No és per res, però he llegit això mentre esmorzava.
    En fi.

    ResponElimina
  2. Benvolgut Josep,supose que en aquest cas hem arribat a un just empat. Li refrescaré la memòria

    ResponElimina
  3. Aaaagh!! És vostè un home venjatiu.

    M'agrada.

    ResponElimina
  4. Per aquí diem la poètica frase de: "Et vull més que un bon cagar". Segurament sobra tot comentari.

    ResponElimina
  5. Sr. Neardental, com vostè diu, sobren els comentaris... però jo n'afegiré un: amén.


    Srta. Tiquismiquis, aquesta cosa, no és qualsevol cosa, déunostresenyor ens va dissenyar amb una de les parts més importants del cos (després de la melsa i els dits polzes del peus) amb l'exclusiva finalitat de cagar: el cul.

    ResponElimina