dijous, 4 de febrer del 2010

Frases célebres de niños ( I )




Hui, vull encetar una nova secció al bloc.

El títol és prestat i no massa apropiat, però robar i ficar la pota, són dos trets que sovint em caracteritzen, així que amollat queda.



Es tracta de reflectir frases, màximes o adagis (no necessàriament originals) que, al llarg dels anys, han fet de mi la persona excepcional que sóc; el prohome, l'exemple a seguir, el gendre que volen totes les sogres, el convidat que tots volen a les seves festes, l'amant que tots vostès desitgen per a les seues dones ... un semidéu (i dic "semi" pel simple fet que la immortalitat em fa mandra).


Aquí tenen vostès la primera:

"Si no t'ho pots cruspir o no t'ho pots follar, pixa-t'hi"


Es pot tenir una perspectiva més clara, davant tota la merda amb què hem de lluitar cada dia?





P.D. La sentència és d'una novel·la. No és cap meravella, però "es deixa llegir" (puta merda de frase). Si volen, poden jugar i provar d'endevinar-la. Si no, esborraré aquesta P.D. i n'afegiré una on diga que les paraules són originals meues. Una pista: el llibre està protagonitzat per un gos*.





*No collons, no és la biografia de Guti (Haz)

3 comentaris:

  1. Protagonitzada per un gos? O Rex o Beethoven.

    ResponElimina
  2. Ni Rex, ni Beethoven, ni Lassie, ni Rintintin, la Dama, el Vagabundo ni la mare que els va parir a tots plegats... Bé, potser era massa difícil. Una pista. L'autor és super modernillo i es diu Paul...

    ResponElimina