dimecres, 10 de febrer del 2010

Temps per jugar


Quan jo era xiquet i anava al col·legi, les festes de nadal acabaven després del dia de reis. El dia 7 de gener, tots cap a l'escola. Anys després, la cosa va canviar i les vacances acaben ara un dia més tard, així els nens poden gaudir més dels joguets que han deixat els mags d'orient.

Una sort.


Ahir va començar un nou període de sessions al parlament espanyol des que van parar per Nadal.


Supose que algun fill de puta estarà fins als collons de jugar.


Per si algun d'ells vol jugar més, aquí deixe una proposta.









P.D.Tots els vídeos de la ruleta russa de The Deer Hunter (El cazador) de Michael Cimino, estan capats i no es poden afegir al bloc. Només he trobat aquest amb una musica al damunt. Podeu veure el joc recomanat, com déu mana, aquí.

7 comentaris:

  1. mmm Sr. Remitjó, no se com els agraden escenes tan previsibles...

    ResponElimina
  2. Crec que amb lo inútils que són no serien capaços que sortís la bala ni passades 30 rondes.

    ResponElimina
  3. Jo sempre he volgut fer una partida de ruleta rusa, però no trobo ningú que vulgui jugar. Algú?

    ResponElimina
  4. Seré breu:
    1) La desactivació de l'inserció de vídeos és una putada, i el més perjudicat és l'autor del vídeo, que perd una promoció gratuïta i molt efectiva.

    2) Compte amb els jocs de criatures, sobretot si els fan adults.

    ResponElimina
  5. Jo tinc tanta mala sort que segur que hi jugue i no em passa res. I això no té gens de gràcia.

    ResponElimina
  6. Els senyors i senyores congressistes, com que treballen tant, tenen uns 4 mesos de vacances. Aquests són els que han de solucionar el problema de l'atur?! Anem arreglats!

    ResponElimina
  7. - Srta Tiquismiquis, previsible? vostè què preveu, que la bala surti o que no?

    - Sr. de l'illa dels monstres, podríem afegir una nova frase al refranyer: després de "si vaig a la mar se seca " i "si monto un circo, me crecen los enanos" la nova "si soy político y juego a suicidarme con un revolver lleno de balas no sale ni una" (massa llarg)

    - Sr. Sergi, aquí té un company per jugar... bé, no millor no potser al Risc o al Trivial... (al Teto tampoc)


    - Sr. Josep 1. entre els vídeos capats i la publi que ix ara al goear, ens estem quedant sense fanfarria per al bloc 2. els diputats de vegades no semblen molt adults quan comencen amb el " y tú más", els falta "rebota, rebota y en tu culo explota"

    - Sr, Neardental, sempre pot fer vostè trampa i carregar dues bales... ( si demà llig alguna notícia de suïcidi al diari, la meva consciència no estarà tranquil·la)

    . Sr. Albert, 4 mesos de vacances... és la cosa més pareguda a l'atur que hi ha, potser tantes vacances sigui per poder comprendre millor els problemes dels administrats... O no, no, és perquè són uns fills de puta

    ResponElimina