dijous, 11 de febrer del 2010

El punki amable



Després de l'apunt del dimarts, els senyors Txisky i Llufa em van recomanar una cançó. És un altra versió de The house of the rising sun*, feta per Monstruación i que es titula Kornellà. No la coneixia. Per si algú més està en la meva situació, jo, amablement, els ajude a allunyar-se una mica del món de la ignorància musical.

Al youtube només he trobat el que sembla una versió d'un altre grup (especialitzat en fer versions de versions, supose), però amb el cantant original de Monstruación. Sí he trobat la cançó al Goear. Aquí les deixe.


A més, i ja que he anat per feina, he afegit algunes cançonetes clàssiques del punk del terreny.


Siniestro Total
(quan era Siniestro Total, amb Germán Coppini), La Polla Records, Kortatu, Eskorbuto i Parálisis Permanente. No està malament, no.També en deixe una de Kaka de Luxe. No és ben bé punk, però com es compleixen 30 anys del començ de La (cansina) Movida, farem una excepció.





*L'última, ho jure.























































7 comentaris:

  1. No diré que l'estimo perquè semblaria una altra cosa.... Olé tus güevos!.

    ResponElimina
  2. Grupazos i temazos, un post ben carregat de bons clàssics. Així dóna gust voltar per blogs.

    ResponElimina
  3. Sí, amb Kaka de Luxe se us ha anat una mica la pinça, però us ho perdonem per la resta de grups que heu posat.

    Jo també faria especial menció a:

    - La Banda Trapera del Río [myspace] [vídeo Ciutat Podrida]
    Un grup de Cornellà dels 70 —crec que han tornat als escenaris— que van ser dels primers a incloure el català a les seves cançons fora de l'escena habitual de cantautors i grups pop.

    L'odi social [myspace] [vídeo Odio obedecer]

    I tants altres com GRB, Elektroputos, Los Últimos de Cuba... d'una moguda que va tenir el seu màxim exponent al Nicaragua Rock del 1986 [[descarregueu-vos-el, fills de puta]

    ResponElimina
  4. Collons, què sentimentals que estem avui!

    ResponElimina
  5. Sr.Txisky, no tinga problemes a dir-me que m'estima, potser una petita mostra de carinyo em permeta estalviar-me la meva visita al psiquiatra durant, almenys, dos mesos.

    L'illa dels Monstres, gràcies pel complit, el punki amable seguirà esforçant-se en oferir bona música (tot i que un altre dia vindrà coma heavy amable, poppy amable o Luis Cobos amable... no aquest no)

    - Amb aquests comentaris, només puc dir una cosa (és copiada, però no els diré d'on): Senyor (Llufa) no soy digno de que entres en mi casa, pero una palabra tuya (fill de puta si és posible) bastará para sanarme. (perdó si l'he parlat de tu, però a la persona a qui va dirigida normalment aquesta frase, ningú li parla amb massa respecte hui en dia)

    - Sra Iaia Punkarra, benvinguda, espero que s'hagi sentit a casa seva, i poder veure-la per aquí un altre dia. La nostàlgia ja no és el que era...

    ResponElimina
  6. Per cert, lo de Amable és en referència al DJ gurú de tots els modernos haguts i per haver?? Espero que sí

    Per cert (II), jo també vull fer una aportació:

    http://www.youtube.com/watch?v=dXs4GXucKI4

    ResponElimina
  7. Hòstiaaaaa!! Kornellá dels Monstruación! Ja ni me'n recordava d'aquesta cançó.

    ResponElimina