dimecres, 24 de febrer del 2010

Exijo disculpas!



Desde hace ya unos meses, el Presidente de mi Comunidad Autónoma, el Muy Honorable Francisco Camps, está siendo objeto de ataques malintencionados por parte de la izquierda más radical y revanchista, que no asume de buen grado el éxito que, convocatoria tras convocatoria, su partido, con Él al frente, tiene en nuestra Región.


Nunca supe quién era el señor de blanco que estaba junto a Él

A raiz de un malentendido con unos trajes que le fueron cedidos, pero que después devolvió (o pagó, que ya no me acuerdo, pero lo que hiciera bien hecho está) un Juez que militó en las filas socialistas, al que ni tan solo voy a nombrar, quiso buscar las cosquillas a tan modélico prohombre. Como todos ya saben, el asunto quedó en nada, como no podía ser de otra manera, conociendo la vil ralea del encausador y el exquisito linaje del encausado.



El día que Rita le dejó su coche

Francisco Camps, Don Paco, como gustamos de llamarle aquellos que tenemos la suerte de vivir bajo su mando de gran capitán, de firme timonel que conduce su barco al mejor de los puertos, nunca se ha servido de su cargo para obtener prebenda alguna, y todo lo que ha conseguido durante estos años, no ha sido sino fruto de su enorme capacidad de trabajo,
celo, dedicación, diligencia, dinamismo, esfuerzo, laboriosidad, tenacidad, valentía, vigor, actividadad, afán, aliento, aplicación, ahínco, desvelo, empeño, interés, vehemencia, voluntad, constancia, empecinamiento, inflexibilidad, insistencia, perseverancia y persistencia.





Por si alguien albergaba dudas acerca de su honradez, el Presidente, aquel que logrará pronto integrar la España invertebrada acechada por el caciquil nacionalismo y de la que ya nos previno Ortega, ha tenido a bien hacer público su patrimonio. Su exiguo peculio no asciende sino a 900 euros. A algún descreído le podrá sorprender, pero tal cantidad es mucho más de lo que una persona, sencilla en sus menesteres pero generosa en sus mercedes, necesita para subsistir. Máxime cuando su mente y su afán no está centrados en el egoista disfrute propio, sino en el servicio al ciudadano administrado.



Por todo lo anterior, exijo, a todos aquellos que pusieron en duda su probidad, pública disculpa...



No, val, ara ja seriosament, com pot tenir la cara tan dura el fill de puta?









21 comentaris:

  1. Pobre home. Estic per donar-li un prèstec perquè puga arribar a fi de mes.

    ResponElimina
  2. Però quins collons que tenen. Foc purificador.

    ResponElimina
  3. A partir de hui que el rebategin: Pakito el Xocolatero! Perquè s'ha d'anar molt fumat per creure's aquesta salvatjada!

    ResponElimina
  4. Pensar que poden pendren's el pèl d'aquesta manera és insultar la nostra inteligència. Per favor...900 euros al banc. Estic amb vostè, s'ha de tenir cara! i foc no només pel Camps sinó per tots els peperos de merda que són el càncer d'aquesta societat també de merda...buf, m'he quedat a gust. Bon dia.

    ResponElimina
  5. El tema és que València és tan facha (la majoria) que el seguirà votant. Per cert, Gerard 'de Perdiu' vestit d'Obèlix és la viva imatge de la decadència.

    ResponElimina
  6. Quan he vist el títol del post pensava que parlaria de John Cobra. Bé, si fa no fa...

    ResponElimina
  7. Ah! no m'ha decepcionat gens, quan ho he escoltat aquest matí a la radio he pensat que vosté en faria una sabia exposició del tema.
    Subscric lo de fill de puta (no vosté) lo Camps dels collons!

    ResponElimina
  8. si només li queden 900 euros al cte. és perquè se'ls ha gastat per implantar-se UNS COLLONS COM UN TORO. Si no, no entenc d'on li pot venir tal patxorra.

    ResponElimina
  9. Aquest home es pensa que som estúpids. Si arriba a dir que en 100.000 (i deu tenim molt més que això) potser ni hagués estat notícia. On ho té llavors?!

    ResponElimina
  10. Els polítics fan dues declaracions de béns: una en ser escollits i l'altre quan cessen del seu càrrec.

    Com que el sr. Camps encara no ha cessat, entenc que la declaració de béns correspon al moment que va ser investit President.

    És a dir, que el sr. Camps era un pelacanyes abans de dedicar-se a la política.

    Ara caldrà veure en què s'hauran convertit aquests 900 euros quan plegui.

    ResponElimina
  11. Nenadertal Total, estic segur que ell li diria que no... si no porta vostè un bigoti ridícul. Si el porta agafarà tot el que li done ...

    Mecànic: foc és poc, jo l'acompanyaria de trons, llampecs i una estalactita per entaforar-li-la pel cul. Visca els elements naturals.

    Txisky: fumat, begut i dro.. no drogues no que aquesta gent és molt d'ordre...


    Noa Literal, veig que s'ha quedat ben a gust. Si vostè està bé, jo també. Remitjó, servei públic.


    Modgi: aquest no és el tema, és EL TEMA, allò que a mi m'ha tret de polleguera, als meus conveïns els sembla meravellós


    Sergi, insinua vostè... Camps Eurovisión? Deixaria el Chiquilicuatre alalturadelbetum



    Srta. Tiquismiquis, gràcies, m'ha fet il·lusió que pensi en mi. Demà per no resultar previsible li sorprendré parlant del niu de la cadernera


    Sal i sucre si l'ha escoltat vostè parlar, sabrà que collons de toro no és ben bé el seu atribut més destacable. Haurà invertit en altra cosa.


    Albert, sí ho pensa (ara que jo també ho pense d'ell, empat a 1)



    Senyor Llufa sóc molt pessimista i pense que la declaració final no la veuré mai en vida. Segons veig tothom aquí està molt content amb el pelacanyes i es quedarà de president a perpetuïtat (amb el cap dins un tarro de vidre, com el Nixon en Futurama)

    ResponElimina
  12. Ja pot ser i tot està en l'ordre de paraules:
    No és el mateix tenir només un compte amb 900 euros que nómes 900 euros en un compte.

    ResponElimina
  13. Sr. Remitjons, el pitjor de tenir un President com en Camps és pensar que si jo visqués al País Valencià i tingués un president com en Montilla me'l menjaria a petons. I li faria una palla també.

    ResponElimina
  14. Anthony S. li robaré una frase al Valero: m'agradaria dir que és un tio de "puta mare", però l'ordre dels factors sí altera el producte...



    Senyor Llufa, ara entendrà la cara d'imbècil que s'em queda moltes vegades quan els escolto queixar-se de coses que aquí ens semblarien impossibles d'aconseguir (ara, una palla.. no sé, no sé)

    ResponElimina
  15. fent una ullada al teu blog
    salutacions des de Reus

    ResponElimina
  16. Sr. Remitjó, si jo ho deia perque m'ha estalviat la feina d'escriure un post.

    ResponElimina
  17. Té la mà Maria... collons ara que ho he escrit he entès el seu nom... Gràcies. Em pareix molt bé, quan vostè vulga (pot fer la ullada al bloc, dic) Jo ja he vist el seu (470 seguidors, cony) i fins i tot un dia li vaig robar una foto. Provaré de pagar-se-la...

    ResponElimina
  18. Benvolguda Senyoreta Tiquis, un plaer estalviar-li feina, tot i que si es tracta d'odisferetjar (ja està a enciclopedia.cat, el verb) contra aquest personatge, si té alguna cosa a dins no se la quede o s'endenya

    ResponElimina
  19. Vostè a callar i a pagar impostos.
    Ah, i sàpiga que som "L'Eix de la Prosperitat". O ho érem...

    ResponElimina
  20. Perodni, parlava de mi o de Camps? Raoni la resposta... i més li val ser convincent.

    ResponElimina
  21. - Sr. Josep, em sembla que l'Eix ha passat a ser el FEIX (isme) i la prosperitat era una cosa verda i se la va menjar una cabra

    - Sr. Anthony,(des d'allò que siga el contrari a menyspreu, però que no quede massa gay), tractaré de convèncer-li exposant un dels meus principis vitals: "cada cop que a una frase o context apareguen junts un polític i un insult (especialment si aquest és fill de puta), l'insult anirà adreçat al polític"

    ResponElimina